One

ReSound ONE.

Yepyeni bir işitme deneyimi

Aynı parmak iziniz gibi, işitmeniz de farklıdır. Gerçek anlamda kişiselleştirilmiş, daha eksiksiz bir ses deneyimi için M&RIE Mikrofon ve Kulak İçi Alıcı tasarımıyla tanışın.

Kişisel İhtiyaçları Karşılamak için Tasarlandı

Dünyayı kendi kulaklarınızla dinleyin

M&RIE tasarımı, en doğal sesimizi vermek için benzersiz kulak şeklinizi kullanır.

Nerede olursanız olun daha iyi işitin

Tüm Erişim Yönlülüğü, sizin için önem taşıyan neyse onu işitmeniz için en iyi konumda olmanızı sağlar.

Önünüzdeki konuşmaya odaklanın

En zorlu ortamlarda bile harika bire bir işitme deneyimi için Ultra Focus’u etkinleştirin.

Evinizden Canlı yardım

ReSound Assist Live video görüşmeleri ile işitme cihazı uzmanınızdan yardım alın.

En doğal ses kalitesi

Mikrofon ve Kulak İçi Alıcı tasarımı M&RIE ile alanı gerçeğe en yakın şekilde algılayın ve sesleri kolayca bulun. Türünün tek örneği olan işitme cihazımız, yön ve derinlik ile günlük ses ortamlarınızı zenginleştirir.

M&RIE ile tanışın

Kulağınızdaki alıcı ve mikrofon, kulağınızın eşsiz şeklinizi kullanarak sesleri doğanın gerektiği gibi toplar.

M&RIE ile ve M&RIE olmadan rüzgârda yürüme

Kulağınızın içindeki mikrofon, yakınınızdaki doğal sesleri rüzgar gürültüsüyle bastırılmadan rahatça duyabilmenizi sağlar.

Bir restoranda yemek yerken

Kalabalık bir restoran ortamında M&RIE özelliğiyle ReSound ONE kullanırken yaşayacağınız ses farkını deneyin.

En zorlu ortamlarda bire bir işitme

Biriyle konuşma

Ultra Focus’u etkinleştirmenin, sizi çevrenizden izole etmeden gürültülü ortamlarda bile konuşmaları kolayca duymanıza nasıl yardımcı olduğunu görün.

Arka plan gürültüsü

Hayata odaklanın; ve kalabalık bir yerdeki servis tezgâhında olduğu gibi geçmişte kaçınmış olabileceğiniz durumlarda insanlarla konuşabileceğinize güvenin.

Sizi bağlayan şeye bağlanın

ReSound ONE cihazının benzersiz bağlanabilirliği, sizi telefonlara ve tabletlere bağlayarak dilediğiniz gibi iletişim kurabilmenizi sağlar.

TV’nize bağlanın

Çok yönlü kablosuz aksesuar çeşitlerimiz, sevdiğiniz seslere her gün bağlanabilmeniz için daha da fazla seçenek sunar. Örneğin, televizyonunuza bağlanın ve en sevdiğiniz programların seslerini doğrudan işitme cihazınıza aktarın.

Parmağınızı bile oynatmadan bağlantıda kalın

ReSound ONE ile, iPhone veya Android™ akıllı telefonunuza ve etrafınızdaki dünyaya doğrudan bağlanabilir ve dengeli Bluetooth® Low Energy ile kulaklarınıza sesleri ve kablosuz aramaları aktarabilirsiniz.

İhtiyacınız olan tüm güç. Tekrar, tekrar ve tekrar.

Birinci sınıf şarj aleti

ReSound ONE cihazınızla uyumlu, şık bir powerbank ve hareket halindeyken üç güne kadar dayanan hızlı şarj. Priz gerekmez. Pilleri dert etmeden hayatın tadını çıkarın.

Kolay şarj kontrolü

Şarj kutusuna yerleştirildiğinde, hem işitme cihazının hem taşınabilir şarj kutusunun pil durumu LED ışıklarıyla gösterilir.

Her yerde iyi görünür

İster seyahat çantasına, ister masanın üzerine koyun – şarj aletiniz nerede olursa olsun zarif ve sade görünecek, ReSound ONE cihazınızı koruyacak ve ona güç verecektir.

Pil durumunu izleme

Pil azaldığında haber almak için ReSound Smart 3D™ uygulamasını kullanın. Şarj sırasında, uygulama ilerlemeyi izler ve işitme cihazınız kullanıma hazır olduğunda size bildirir.

Pil durumunu izleme

Pil azaldığında haber almak için ReSound Smart 3D™ uygulamasını kullanın. Şarj sırasında, uygulama ilerlemeyi izler ve işitme cihazınız kullanıma hazır olduğunda size bildirir.

 

Yardım parmaklarınızın ucunda

yardım

Evinizden ayrılmadan işitme cihazı bakımı

İşitme cihazınız işitme uzmanınız tarafından kapınıza gönderilir ve video konsültasyonlarıyla evde bakım hizmeti alırsınız. Evinizin rahatlığı ve güvenliğinden ya da dilediğiniz herhangi bir yerden kişiselleştirilmiş bakım hizmetlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Video görüşmelerini telefonunuzdan cevaplamak kadar kolaydır.

Uzaktan ince ayar

Randevunuzda, siz ve işitme uzmanınız işitme cihazınızın temel ve hassas ayarlarını birlikte yaparak ihtiyaçlarınıza uygun olduklarından emin olursunuz. Aşağıdaki video ve kılavuz, ilk ReSound Assist Live video randevunuz için hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

Evde işitme değerlendirmesi

Randevunuz sırasında, işitme uzmanınız ilk olarak kulak içi bir testle işitmenizi değerlendirecek ve ardından da sonuca göre yeni işitme cihazınızın hassas ayarlarını yapacaktır. ReSound Assist Live randevunuza nasıl hazırlanacağınızı öğrenmek için aşağıdaki videoyu ve kılavuzu izleyin. Whatsapp üzerinden fiyat ve özellikleri hakkında bilgialabilirsiniz.
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Ody. Elif ESEN
Ody. Elif ESEN
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?