01.02.2021
1.123
Silk X

Neredeyse görünmez hazır kullanıma hazır işitme deneyiminiz.

Dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan Silk, taktığınızı kimsenin fark etmediğini bilmenin güvenini verir. Tüm modeller kulağınızın içine gizlice oturur. 

Beklemeden özel yapım

Silk X, daha önce yalnızca özel yapım muhafazalarla sağlanan, kulağınıza rahatlık ve güvenli bir şekilde oturmasını sağlamak için işitme cihazlarına basitçe takılan, son derece uyarlanabilir yumuşak silikon Klik Kılıflarla donatılmıştır. Kılıflar, çoğu kulak anatomisine ve işitme ihtiyacına uygun 4 farklı boyutta gelir, bu nedenle diğer kulak içi cihazlarda olduğu gibi beklemek gerekmez. 

Telefon görüşmeleri ve müzik için mükemmel şekilde konumlandırılmış

Kulağın arkasına oturan işitme cihazlarının aksine, Silk X‘in mikrofonları sesi kulak kanalının içinden alır. Bu, kulak üstü kulaklıklar da dahil olmak üzere alıştığınız şekilde telefon görüşmesi yapmanızı ve müzik dinlemenizi sağlar. Silk X işitme cihazları, işitme kaybınızı gizli tutmak için neredeyse görünmez olan, giyime hazır işitme çözümüdür. 

Parmaklarınızın ucunda kişisel destek

Signia’nın TeleCare uzaktan desteği sayesinde, akıllı telefonunuzdaki Signia uygulaması aracılığıyla işitme uzmanınızdan doğrudan yardım alabilirsiniz. Her neredeysen. Signia uygulaması veya anahtarlığınızdaki miniPocket aracılığıyla ses seviyesini ve diğer ayarları gizlice kontrol edebilirsiniz. 

Silk X

Signia Xperience platformunda bulunan tek hazır giyim CIC, anında uyum sağlayan ultra gizli bir boyutta net konuşma anlayışı sunar. Esnek silikon Klik Kılıfları sayesinde, Silk X, yerinde mükemmel bir uyum için kulağa güvenli bir şekilde oturur.

Görünmez bir cihaza ihtiyacım var. Silk X gerçekten benim için doğru çözüm mü?

Evet. 
Yeni Silk X, yüksek seviyede takdir yetkisiyle “neredeyse görünmezdir”.

Silk X işitme cihazlarımı uzaktan kontrol edebilir miyim?

Evet. 
Akıllı telefonunuza ücretsiz olarak indirilebilen Signia uygulamamız aracılığıyla Silk X işitme cihazlarınız için doğrudan ve çok kullanışlı bir uzaktan kumanda sunuyoruz.

Akıllı telefonum yok. Silk X için uygulama dışında uzaktan kumanda imkanı var mı?

Evet. 
MiniPocket aksesuarımız ayrıca oldukça kullanışlı bir uzaktan kumanda sağlar.

Telefon görüşmeleri, müzik ve / veya TV’yi doğrudan Silk X işitme cihazlarıma aktarabilir miyim?

Signia uygulaması veya miniPocket aksesuarı ile etkinleştirilen sunduğumuz İkiz Telefon işlevi ile, telefonunuz bir işitme cihazına yakın tutulacaksa, her iki işitme cihazında da bir telefon görüşmesi duyabilirsiniz. 
Müzik ve TV akışı desteklenmez. 

Sadece bir kulağımda işitme kaybı var. Benim için “görünmez” bir çözümünüz var mı?

Evet. 
Silk X’i CROS Silk X aksesuarı ile birlikte kullanabilirsiniz. 
Birbirleriyle uyumludurlar ve en yüksek takdir yetkisiyle birlikte en iyi işitme kalitesini sağlarlar

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Ody. Elif ESEN
Ody. Elif ESEN
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?